Sponsor


#1






Merhabalar, ben film izleme konusunda biraz doyumsuz bir insanım önüme çıkan birçok filmi izliyorum genellikle ama bir Türk olarak en çok kendi dilimizde ve kültürümüzde olan metinlere yakın hissediyorum kendimi.

[Resim: MV5BMjgzMjNmN2YtZTFmMy00NThhLWEwZTMtNmUx...@._V1_.jpg]

Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi genellikle bu konuda bana çok keyif veren oyunculuk üslubuna sahip kişilerdir. Bazen "bu kadar popülarite fazla mı acaba, çok mu şişiriliyorlar ki"  diye düşündüğüm ve takip etmeyi bıraktığım oldu ama bu film ile bana hiç de düşündüğüm gibi olmadığını gösterdiler.

[Resim: MV5BMGU4NGM3ZTQtNzQ0Ni00NDJmLWIyMDktMDA0...@._V1_.jpg]

Senaryosu baştan aşağıya tadında bir abartı ile yüksek güldürüye sahip bir film. Filmde baba karakteri ülkenin en zengin iş adamlarından ve aynı zamanda ülkenin en çapkınlarından birisi. 

Baba vefat eder ve ardından akla hayale sığmayacak kadar farklı dil, din ve ırka sahip çocukları vardır ve bu çocuklardan bazıları "en gizemli ve büyük" mirasa sahip olman için gerçekten büyük çaba sarf edeceklerdir.

Oyuncu kadrosunun usta oyunculuğu senaryonun bazı açıklarını kapatarak çok tatlı renklendirmiş diyebilirim.  Alışık olduğumuz Ahmet & Murat ikilisinin çok fazla ön planda olma durumunun aksine bu filmde tüm oyuncular başrol gibi ön planda ve her birisinin çok tatlı renkleri var.  Zaten yönetmen ve kadro tanışıklığı ile güzel bir senaryo birleştiği zaman geriye bize sadece izlemek ve gülüp eğlenmek kalıyor diye düşünüyorum. Ben izlerken gerçekten çok eğlendim, sizlere de tavsiye ederim Gülümseme
admin ve 1 diğer kişi beğendi

Sponsor




Bu forumda yeni yazılan yorumların görünür olması için bir yönetici tarafından onaylanması gerekiyor.
Konuya Yorum Yaz


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Görüntülenme Cevap Son Cevap
Baba Parası markasiz 1615 3 30.01.2020, Saat: 20:28
Son Cevap: ed gein jr

Sponsor