Portakal
Onaylı Üye
10Konu
10Mesaj
23.01.2020, Saat: 23:06
Dizi de çok iyi oyunculuğun döndüğünü söyleyebiliriz. Bir o kadar da karakterler de oldukça kaliteli ve süper ötesi. Ankara da dönen suçları paldır küldür kovalayan bir başkomseri konu alan Türk dizi sektöründe başarıya ulaşmış nadir dizilerden olduğunu söyleyebilirim.
Ölüyen yürü
Onaylı Üye
0Konu
5Mesaj
02.04.2020, Saat: 05:06
Emrah Serbes’in Her Temas İz Bırakır ve Son Hafriyat’ının kahramanı Behzat Ç.’ye dizide Erdal Beşikçioğlu tam anlamıyla hayat veriyor. Cinayet Büro Amiri kendisi. Kitap okumaz, iyi bir adam değildir ama kimsenin adamı da değildir, konuşmayı sevmez; üstüne gelinirse “Saçma sapan konuşma la!” der geçer, ille konuşması gerekirse genelde küfürle telafi eder, dokunduğu herkeste travmalar ve sancılar bırakır, sevmelerde acemidir, sever söyleyemez söylese terkedilir, edilmese aşkı elinden alınır. Kendi de “ Ben sevmesini bilmiyorum herhalde, kimi sevsem bana düşman oldu.” der. Kadroda yerli jokerimiz sayabileceğimiz Ercü ( Nejat İşler) de yer almakta. Dizi yayınlandığı ilk günden beri samimi ve reel ortamı ve ele aldığı konular ve konuların ele alınış biçimiyle kendine has bir kitle yaratmıştı. Öyle ki final yapan dizi yoğun istek üzerine 2019 Ağustosunda BluTV’de yeni bir sezonu yayınlandı. Daha sonra Erdal Beşikçioğlu karaktere zarar vermemek adına bırakma kararı aldıklarını açıkladı.
Dizide Behzat’ın soyadının hiç verilmemesi de büyük bir etkileşim yaratmıştı. Çokça tahmin olmasına karşın kendi ifadelerine göre oyuncular dahi soyadını bilmiyormuş. Gazetelerin 3. Sayfalarından ve hepimizin mahallesinden bir avuç kelimeyle harmanlanmış bir dizi. İzleyin, izlettirin.

Bu forumda yeni yazılan yorumların görünür olması için bir yönetici tarafından onaylanması gerekiyor.