Sponsor


#1
Netflix’in yeni dizilerinden olan Outer Banks, suç, drama, aksiyon ve gizem türlerini barındıran bir gençlik dizisi. Sezonu toplam 10 bölümden oluşuyor ve her bölüm ortalama 50 dakika. 

[Resim: 576-21052032728.jpeg]

Kuzey Carolina sahilinde bulunan tatil beldesi Outer Banks’te yaşayan halk, yoksullar ve fakirler olarak ikiye ayrılmış bulunmakta. Hikayemizin merkezinde 4 genç karakter bulunuyor. John B, JJ, Pope ve Kiara. Tahmin edebileceğiniz gibi hepsi, Kiara hariç, Outer Banks’in yoksul kesiminden.

Eğlenmeyi seven grubumuz fırtınalı bir günün ertesinde yine birlikte teknede eğlenirken denizin dibinde batmış halde lüks bir tekne keşfediyorlar. Merak edip dibe daldıklarında, 9 ay önce hazine avı için denizde kaybolan John B’nin babasından bir iz buluyorlar. Herkes öldüğünü düşündüğü için bu mesaj John B’ye umut oluyor ve arkadaşlarıyla birlikte ipuçlarını takip etmeye başlıyor. Acaba bu iz onu babasına mı götürecek, yoksa varlığı belli olmayan hazineye mi?

[Resim: 576-21052033702.png]

Hikaye gayet akıcı ve gizemli. Çerezlik denilen türün bir tık üstünde olduğunu düşünüyorum çünkü normal çerezlik bir diziye göre olaylar beni daha çok heyecanlandırdı. İlk başlarda her ne kadar sakin olsa da bölümler ilerledikçe işler ciddileşiyor. Ayrıca belirtmeliyim ki gençlik dizilerine biraz ön yargıyla başlarım. Saçma olduklarını düşünürüm genelde, ama bu dizide öyle hissetmedim.

[Resim: 576-21052033025.jpeg] 

Denize düşkün biri değilimdir, ama yaşadıkları yer o kadar güzel ki... İmrenmedim dersem yalan söylemiş olurum. Canları istedikleri zaman tekneleriyle denize açılıp eğleniyorlar. Eğlenmeyi bırakın ulaşım aracı olarak bile tekne kullanıyorlar. Lükse bakar mısınız? Yoksul kesimin yaşamı bile o kadar güzel ki. Her daim deniz, kum, güneş... Tatil beldesinde yaşamanın avantajları sanırım. Uzun süredir eve kapandığımız için bolca deniz sahneleri olan bu diziyi izlemek ilaç gibi geldi diyebilirim.

Outer Banks bana göre çok güzel bir gençlik draması olmuş. Heyecan, aksiyon, aşk, gizem, suç hiç bitmiyor ve izlemesi çok keyifli. Siz de eğer oturduğunuz yerden denizlere açılıp maceralı bir hazine avına dahil olmak isterseniz kaçırmayın derim😉

admin ve 7 diğer kişi beğendi
#2
Konusu güzel gibi duruyor, en azından şans vermeye değer Gülümseme

Muhtemelen birkaç gün içerisinde izleyip tekrar yorumumu bırakacağım
gogolunpaltosu ve 4 diğer kişi beğendi
#3
Birkaç gün önce başlayıp az önce son bölümünü devirdigim dizi. Dizi sürekli akıyor ve macera hiç bitmiyor. Gayet başarılı buldum diziyi . Gençlik dizisi deyip geçmeyin derim.
hashasin ve 2 diğer kişi beğendi
#4
Başlamak için can atıyorum. Hemen başlayacağım.
gamzebaytur ve 1 diğer kişi beğendi
#5
Arkadaşlarım uzun süredir öneriyordu umarım yakın zamanda başlayacağım.
gamzebaytur ve 1 diğer kişi beğendi
#6
izleyipte beğendiğim gençlik dizilerinde en üst sıralarda yer alır
gamzebaytur beğendi

Sponsor



Yorum Yazmak İçin


Ücretsiz Kaydol veya Giriş Yap

Dizi ve Filmler ile ilgili konulara dahil olmak için hemen üye olabilirsiniz veya üye olduysanız giriş yapabilirsiniz.



Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Görüntülenme Cevap Son Cevap
Ragnarok Netflix interrogator 3037 13 11.05.2021, Saat: 20:38
Son Cevap: TheDolpphin

Sponsor