Black Eagle
Onaylı Üye
82Konu
209Mesaj
25.01.2020, Saat: 00:55
Şimdiye kadar izlemiş olduğum diziler arasında en iyisi diyebilirim. Konusu “Doktorlar” dizisine benziyor ama “Doktorlar” dizisinden daha başarılı. Şimdiye kadar işlenmemiş olan bir konuyu işlemesi, etrafımızda rastladığımız ama sebepsiz yere korktuğumuz otizmli,down sendromlu vb. gibi hastalıklara sahip olan insanlara karşı nasıl davranmamız gerektiği konusunda bilinçlendiriyor. Bizi bilinçlendirmenin yanında mizahi içeren repliklerin olması diziye ayrı bir hava vermiş. İzlemeye değer.
MorBalık
Onaylı Üye
0Konu
5Mesaj
01.02.2020, Saat: 02:33
Doktorlar dizisine çokta benzemiyor bence. Yani kurgu burada daha bilimsel, orda daha sivil odaklıydı. Yalnız her sorunun bir şekilde çözüme ulaşması da biraz gerçekçilikten uzak sanki.
Nanze Wren
Onaylı Üye
102Konu
532Mesaj
30.01.2021, Saat: 19:57
Yine yabancı versiyonu olan bir dizi. Bence yine ve yine diyeceğim ama yabancı versiyonu daha başarılı. Fragmandan bile anlayabilirsiniz. Türk versiyonu da fena değil, izlenebilir.
Rio
Onaylı Üye
1Konu
71Mesaj
03.02.2021, Saat: 00:35
Bu da tıpkı diğer türk dizileri gibi başlayıp yarım bıraktığım dizilerden sanırım
iyi sarıyor başta ama sonra ilerlemiypr
EvriFaessa
Onaylı Üye
8Konu
146Mesaj
03.02.2021, Saat: 02:13
Zamanına göre iyi türk dizilerinden

Bu forumda yeni yazılan yorumların görünür olması için bir yönetici tarafından onaylanması gerekiyor.